Inspiration

Din personliga stil avspeglar sig i ditt boende och med Outlines fönster kan du sätta din egen prägel på huset. Vi har fönster för alla stilar - du väljer! Ta en titt bland våra inspirationsbilder för att hitta just din stil.

Katalog

Här kan du läsa vår katalog digitalt. För att få ett fysiskt ex besöker du din närmaste återförsäljare. 

Outline Produktguide 2022

Outline energisnåla 3-glasfönster

Outline energisnåla 3-glasfönster

Låt huset behålla sin identitet

Dina fönster berättar vilken stil eller epok huset tillhör. Hos oss kan du få spröjs i alla fönster, likaväl i energisnåla 3-glasfönster som traditionella 2-glasfönster – eller altandörrar. Antingen som fasta spröjs, lösa spröjs eller mellanglasspröjs.

Outline energieffektiva 3-glasfönster

Outline energieffektiva 3-glasfönster

Möblera med ljus

Mycket glasyta ger mera ljus. Våra energieffektiva 3-glasfönster med små energiförluster gör det möjligt att ha fönster från golv till tak. Från oss kan du dessutom få fönstren med olika, vackra former. Runda och halvrunda till exempel. Eller trekantiga fönster med formen anpassad till takets lutning. Hos oss är fönster med sådana former varken konstiga eller ovanliga. Tvärtom är det ett beprövat sätt att markera det speciella med ditt hus.

Outline runda fönster med 3-glaskassett

Outline runda fönster med 3-glaskassett

Runda fönster fångar ögat

Ett runt fönster är ett trevlig detalj som fångar ögat genom att skilja sig från husets räta vinklar. Outline har runda fönster med 3-glaskassett, det är bara formen som är annorlunda. Det finns en lång tradition av att sätta ett runt fönster som pricken över i. Från medeltida kyrkor till herrgårdar och offentliga byggnader. Ofta högt upp för att synas bra.

I dag kan runda fönster placeras ganska fritt på en villafasad. Det är en del av charmen. Där en liten fyrkantig fönsterglugg kan se tråkig ut, kan ett runt fönster addera något lekfullt istället. Därför är runda fönster perfekt om du behöver ljusinsläpp men inte vill ha så mycket insyn, till exempel i badrum eller hall.

Outline aluminiumfönster

Sol, vind och aluminium

Du måste inte ha hus på en kobbe i havet för att hitta argument för aluminiumbeklädda fönster. Och du behöver inte förstöra utseendet på ett gammalt hus med platta, tråkiga fönsterbågar. Våra fönster med aluminiumklädd utsida har en snygg, traditionell profil som vi är ensamma om. Outlines bästa fönster – aluminium på utsidan, trä på insidan. Så bra det kan bli.