Riktigt bra fönster. Till riktigt bra pris. Det är Outline

Det kan vara lätt att göra det svårt för sig. På Outline är vi experter på att göra det svåra till något enkelt. Vårt erbjudande grundar sig på en sak – riktigt bra fönster. Det blir enkelt för dig.  

Fönster med fria former från Outline
Outline altandörr med spröjs

Ett brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar

Hos Outline får du ett välbalanserat sortiment av prisvärda, högkvalitativa och svensktillverkade fönster och altandörrar. Perfekta för villor och fritidshus. Riktigt bra fönster - till riktigt bra pris - helt enkelt.  

Våra fönster och altandörrar tillverkas med stor omsorg av tät och kraftfull furu i småländska Lenhovda. Alltid med 10 års garanti.  

Part of Inwido

Outline är sedan 2004 en del av Inwido, Europas ledande fönsterkoncern. Inwido består av 32 affärsenheter med cirka 4 900 anställda i elva länder.

2022 omsatte koncernen 9,5 miljarder kronor med en operationell EBITA-marginal på 11,4 procent. Inwido har funnits på Nasdaq Stockholm sedan 2014.

Följ Inwidos resa på Linkedin och inwido.com

Outline och miljön

Outline har samma ambitiösa miljöarbete som resten av Inwido. Inwido bedriver ett systematiskt kvalitets- och miljöarbete och är certifierade enligt de nya ISO standarderna ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Det innebär att vi återkommande blir kontrollerade av en oberoende part som säkerställer att vi lever upp till kraven för certifieringen.  

Du kan läsa om vår verksamhetspolicy nedan. 

Hitta en återförsäljare

Du möter oss genom våra återförsäljare, hos bygghandlare från norr till söder. De är experter på fönster och kan svara på frågor vad som finns i lager, vad som kan beställas och vad det kostar.

Bäst av allt är att du kan se och känna på fönstren i deras utställningar. Du är naturligtvis även välkommen att kontakta oss på Outline direkt – men vi säljer inte fönster direkt från fabrik.