Villafönster

Vi är specialister på villafönster. Hos oss kan du få villafönster som passar just din villa.

Din villa är troligtvis det materiella ting du håller mest kärt och det är viktigt att ditt hem får de bästa förutsättningarna, både för att stå emot fukt och kyla - och för att se precis så bra ut som det gör. Med Outline-fönster till din villa får du fönster som sätter standarden i Sverige, med Outline får du villafönster som är byggda i och för det svenska klimatet. Du får fönster som är stabilt byggda av nordisk furu. Du får energieffektiva 3-glasfönster med ner till 1,0 i u-värde. Och du får 10 års garanti på våra 3-glasfönster så att du långt framöver kan känna dig trygg med ditt köp av nya villafönster.

Kort och gott får du riktigt bra villafönster, fönster som sätter standarden för en svensk villa behöver. 

Villafönster som verkligen passar dig

Vi kan tillverka fönster i 3-luft som är upp till 18x28 modulmått (180x280 cm) och fönster i 1-luft som är ner till 4x4 modulmått små. Och det mesta däremellan. Vi kan dessutom tillverka fönster i fria former efter dina mått och önskemål. Det kan exempelvis vara ett runt fönster eller ett trekantigt fönster. 

Villafönster med spröjs och poster

För att dina fönster verkligen ska passa din villa kan vi skapa spröjs- och postkombinationer efter dina önskemål. 

Fönster för färgstarka villor

Har du en färgstark villa som dina nya fönster ska matcha? Hos oss kan du välja valfri NCS- eller RAL-färg att färglägga dina fönster med. På våra fönster med aluminiumutsida kan du ha en färg på utsidan och en annan på insidan.

 

Läs om hur du väljer rätt fönster >> 

 

Villafönster som sätter den svenska standarden