välkommen till outline

Outlines affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av populära, högkvalitativa och svensktillverkade fönster för villor och fritidshus. I vårt breda sortiment hittar du alltid något som passar ditt hus och dina förutsättningar.

Frågor och svar

Är det något du undrar över. Använd vår frågor- och svarbank.

Frågor och svar

Adress

Elitfönster AB
Outline
Honnörsgatan 2, Hus 1
352 36 Växjö

Tel: 010 - 451 40 00
Fax: 010 - 451 48 01

Org.nr: 556007-3073

Skicka e-post

Press

För frågor och önskemål om logotyper, bilder, annonser etc - vänligen kontakta vår Marknadsavdelning:
marknad@elitfonster.se

Ett brett sortiment av svensktillverkade fönster och altandörrar

Hos Outline finns alla typer av fönster, altandörrar samt tillbehör som persienner, plisséer, lamellgardiner och rullgardiner.
Vår fönsterfabrik ligger i småländska Vetlanda.

Våra fönster tillverkas med stor omsorg av tät och kraftfull furu. Det ger lång hållbarhet så att du slipper måla om för ofta. För att göra det ännu smidigare har vi våra kunniga och hjälpsamma fackhandlare över hela Sverige. De hjälper dig när du vill titta närmare på produkterna, få svar på dina frågor eller göra själva fönsterbytet.

Outline - riktigt bra fönster

KUNDSERVICE

Vi på Outline bygger vårt varumärken på att vara populära, okomplicerade, tillgängliga och lyhörda. Det betyder bland annat att vi har bra priser på fönster och ett sortiment där alla kan hitta sin favorit, är enkla att ha att göra med, står till tjänst med relevant information och bra butiksmaterial samt levererar snabbt och enkelt vad kunden vill ha.

Outline och miljön

Outline är en del av Inwido och har samma ambitiösa miljöarbete som resten av Inwido. Du kan läsa om vår verksamhetspolicy och vår ISO-certifiering i dokumenten nedan.

Verksamhetspolicy
ISO-certifiering

Hitta din återförsäljare

Du möter oss genom våra återförsäljare, hos bygghandlare från norr till söder. De är experter på fönster och kan svara på frågor vad som finns i lager, vad som kan beställas och vad det kostar. Bäst av allt är att du kan se och känna på fönstren i deras utställningar. Du är naturligtvis även välkommen att kontakta oss på Outline direkt – men vi säljer inte fönster direkt från fabrik.

Välkommen till Outline – riktigt bra fönster helt enkelt.